Tyson AS
+45 4027 0112
info@tyson-as.dk

Om Tyson AS

En virksomhed med stor erfaring

Hos Tyson AS er vi specialister i salg og montage af krympeplast til f.eks. stillads, overdækninger, transport af emner, både og yachter, industri m.fl. Ja, vi hjælper faktisk kunder i alle brancher og vi kan klare stort set alle opgaver med krympeplast.
Tyson AS

Vi har stor erfaring med krympeplast

Tyson AS arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som heldigvis er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vores produkt

Et rent og genanvendeligt naturprodukt

Krympeplast er rent naturprodukter, og derfor et GRØNT genanvendeligt produkt uden skade for miljøet. Dette er grunden til vi tilbyder salg og montage service af krympeplast til de forskellige brancher. Vi har nemlig fokus på miljøet og vil gerne have, at dine værdier er beskyttet bedst muligt.

Vores krympeplast er fremstillet med UV-hæmmerne og ethyl-vinyl acetat (Eva) for at forhindre, at plast bliver skrøbeligt og skørt over tid. Plasten indeholder også antistatiske og Flammehæmmende additiver til at skabe en sikker arbejdsplads og efterkommer offentlige krav om brandsikkerhed. Krympeplast som har krympeplast med flammehæmmende egenskaber i henhold til BS: a 13501.

Gennem vores faste levendør VeriSafe, kan vi tilbyde markeds bedste produkter.

Tyson AS
Har du spørgsmål?

Industriparken 1 - 4640 Faxe - CVR 39592614
+45 6080 1000 - info@tyson-as.dk